Partyverhuur & Catering

Tilburg

 

Glühweinkraam huren in Tilburg

Bij ons kun je een glühweinkraam huren inclusief alle benodigde apparatuur en ingrediënten voor het maken van glühwein. Onze kraam zorgt voor een sfeervolle toevoeging aan jouw evenement en biedt glühwein van uitstekende kwaliteit die zeker in de smaak zal vallen bij al jouw gasten.

Glühwein, een verwarmend drankje dat je vaak aantreft op kerstmarkten, is ook perfect voor jouw feestelijke gelegenheid. Een sfeervolle winterkraam met glühwein, een knapperende vuurkorf en wat achtergrondmuziek zorgen voor een geslaagd evenement, zowel binnen als buiten. Bij ons kun je deze kraam eenvoudig huren.

De term 'glühwein' betekent letterlijk gloeiwijn. Het is een alcoholische drank die vooral rond de kerstperiode in Midden-Europa wordt gedronken. Glühwein wordt bereid door rode of witte wijn te verwarmen met kaneel, kruidnagel, steranijs en citrusschillen. Het kan naar wens gezoet worden met suiker of honing. De drank wordt warm gedronken, maar mag niet koken, anders verdampt de alcohol. Glühwein bevat doorgaans een alcoholpercentage van ongeveer 13%.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Glühweinkraam huren in regio Tilburg
Glühwein op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

© 2011 - 2024 Partytools Tilburg Onderdeel van Partytools.nl