Partyverhuur & Catering

Tilburg

 

Serviesgoed huren in Tilburg

Staat er een feestelijk diner gepland voor een groot gezelschap, maar ontbreekt het geschikte serviesgoed? Dan bent u bij Partytools aan het goede adres. Wij hebben een groot assortiment serviesgoed voor verschillende gelegenheden. Ons assortiment aan servies bestaat onder andere uit diverse maten borden, soepkommen inclusief schotel, koffie- en theekoppen etc.

Over de eindschoonmaak hoeft u zich geen zorgen te maken. Dat regelen wij voor u. Wij halen al het serviesgoed vies op, zodat u helemaal niets hoeft af te wassen!

Transport

Wij leveren het glaswerk, serviesgoed en bestek tegen een voordelig tarief in heel Nederland en België! De totale transport prijzen worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij voordelige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Personeel

Om extra te genieten van uw feestelijk diner, kunt u gemakkelijk ons ervaren personeel inhuren. Zij dienen alles netjes voor u op en zorgen ervoor dat uw diner of evenement een succes wordt! Just sit back, relax and let us take care of you! Wilt u meer weten over ons personeel? Neem dan contact met ons op!

 

Ook leuk:

© 2020 Partytools

Website door Manieu.nl