Partyverhuur & Catering

Tilburg

 

Smoothiebar huren in Tilburg

Ben je op zoek naar iets fris, zomers en gezonds voor jouw evenement? Wat dacht je dan van een leuke smoothiebar?! Een koud drankje dat steeds populairder wordt, zowel op straat als bij evenementen. Het is niet alleen verfrissend, maar ook nog eens lekker gezond! Bovendien is het fijn om eens iets anders te drinken dan alleen maar frisdrank. En het gebruik van vers fruit is natuurlijk een groot pluspunt.

Onze smoothiebar is eenvoudig te verplaatsen, zodat je deze op elke locatie gemakkelijk kunt neerzetten, zowel binnen als buiten.

We leveren de smoothiebar inclusief alle benodigdheden. Denk hierbij aan allerlei soorten heerlijk vers fruit. We zorgen ervoor dat al jouw gasten voorzien worden van heerlijke verse smoothies, gemaakt van de lekkerste fruitsoorten.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Authentieke ijskar huren in regio Tilburg
Smoothiebar op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

© 2011 - 2024 Partytools Tilburg Onderdeel van Partytools.nl