Partyverhuur & Catering

Tilburg

 

Soepkraam huren in Tilburg

Tijdens de koude winterdagen is het het fijnst om met een lekkere warme kop soep op de bank te kruipen. Maar wat als jij nu jouw gasten en klanten trakteert op zo’n lekkere kop soep? Zo blijven ze tijdens jouw evenement lekker warm. En is er ook geen excuus om niet te komen! Of wil jij jouw medewerkers eens lekker in het ‘zonnetje’ zetten? Wij leveren soep, maar ook soepketels, soepkommen met lepels en een warmhoudkast voor de soepkommen, kortom alles wat jij maar nodig hebt!

Verse soep

Uiteraard is de soep die jij bij ons bestelt vers. We hebben een groot assortiment soepen waaruit je kunt kiezen. Per soepketel kunnen we van een bepaalde smaak maximaal 10 liter heet houden. Natuurlijk kunnen we gewoon soep meeleveren zodat je de ketels kunt blijven vullen! Naast de verse soep hebben we verschillende originele verkoopstanden waarin de soep verkocht kan worden!

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Soepkraam huren in regio Tilburg
Verse soep op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

© 2011 - 2024 Partytools Tilburg Onderdeel van Partytools.nl